top of page

Aankomende evenementen

December

382841959_6206291772809901_4871466068014499326_n.jpg

28 Oktober | Cultura, Andijk, Kleingouw 112

🌟 Stap binnen in een wereld vol schatten en melodieën! 🎵

Kom en ontdek de betoverende sfeer van onze markt bij Cultura in Andijk, waar tweedehands boeken, vintage platen, tijdloze cd's, uitdagende puzzels en nog veel meer schatten op een nieuwe eigenaar wachten. Dit is jouw kans om verborgen juweeltjes te vinden en herinneringen te creëren terwijl je struint tussen de overvloed aan prachtige spullen.

📚 Boekenliefhebbers, wees paraat! Blader door de pagina's van boeken van diverse genres en laat je verleiden door hun verhalen. Misschien vind je dat ene boek dat al lang op je leeslijst staat.

🎶 Muziekliefhebbers, zoek niet verder! Ontdek zeldzame platen en tijdloze cd's om je collectie uit te breiden. Van klassieke melodieën tot hedendaagse hits, er is voor elk wat wils.

🧩 Puzzelenthousiastelingen, laat je hersenen kraken met onze selectie uitdagende puzzels. Breng familie en vrienden samen voor uren plezier en teamwork.

En het mooiste is dat alle opbrengsten van deze markt rechtstreeks ten goede komen aan Popkoor Cultura, waardoor we in staat zijn om onze passie voor muziek en cultuur te blijven delen met de gemeenschap. Met jouw steun kunnen we blijven zingen en optreden met nog meer energie en passie.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Cultura in Andijk. Tot dan! 🎤📚🎵

November

5 november | Cultura, Andijk, Kleingouw 112

🎶 Ontdek de Magie van Samenzang! 🎶

Popkoor Cantabile nodigt je van harte uit voor een betoverend Volkorenfestival op zondag 5 november, een evenement dat je niet wilt missen. Tussen 13:30 en 17:30 uur nemen we je mee op een muzikale reis in het prachtige Dorpshuis Cultura, waar de harmonie van stemmen de lucht zal vullen en harten zal verwarmen.

🌟 Wat kun je verwachten?

Geniet van optredens van niet minder dan 6 getalenteerde koren, die met passie en enthousiasme hun zangkunsten zullen delen. Elk koor heeft zijn eigen unieke stijl en repertoire, wat betekent dat er voor ieder wat wils is, ongeacht je muzieksmaak.

🎁 Maak kans op geweldige prijzen!

Ons Volkorenfestival wordt nog spannender met een loterij vol met schitterende prijzen. Koop je loten en maak kans op prijzen die je dag nog specialer zullen maken. Wie weet ga je naar huis met een waardevolle schat!

🎤 Sluit de dag af in stijl!

Na een middag vol prachtige koren, zal het duo Blitzz de avond feestelijk afsluiten met hun muzikale klanken. Een perfecte gelegenheid om na te praten en de magie van de dag vast te houden.

385089274_6259066704199074_7785475571014544642_n.jpg

December

16 December | Grote Kerk, Andijk,

Meer informatie binnenkort...

bottom of page