top of page

Hallo allemaal, hierbij wil ik me even voorstellen.

Ik ben Adriaan de Leeuw drummer van popkoor Cantabile.

Ik doe dit al vanaf 2008 en met veel plezier moet ik er wel bij vermelden, we treden regelmatig op en hebben vaak wisseling van nieuwe en oude nummers en dat vind ik persoonlijk wel mooi en het houd je actiefbezig.

Het drummen heb ik mijnzelf aangeleerd en begon hiermee op de zolder van mijn ouders lekker mee drummen met bekende muziek. Toen ik mijn ouderlijkhuis verliet ben ik er eigenlijk ook gelijk mee gestopt, kwam in een rijtjeswoning terecht en omdat drummen niet geruisloos gaat wou ik dat mijn buren niet aandoen.

Toen ik met mijn gezin in 2004 verhuisde naar Andijk werd ik daar weer geprikkeld door de muziek kwam als inval drummer bij de Kelderboys terecht en dat vond ik een mooie ervaring om mee te maken en in een band te spelen met meerdere muzikanten, dit had ik overigens nog nooit gedaan. Ik speel nu ook al weer 4 jaar een eigen band genaamd “Alice” en speel daarnaast in een aantal gelegenheidsbandjes, ik zit dus niet stil.

In 2008 werd ik benadert door Cantabile of ik interesse had om te komen drummen. Samen met nog een kandidaat mocht ik auditie doen, was best wel spannend, maar het ging me goed af en het bestuur was tevreden en aangezien de andere kandidaat al snel besloot ervan af te zien was de keuze snel gemaakt. Tot op heden speel ik dus nog steeds met veel plezier bij het koor samen met Dick van Berkum op keyboard zijn wij een stabiel koppel, er zijn wel al wat wisselingen geweest achter de piano, maar dat is tot op heden nog steeds goed gegaan.

Mocht u ons een keer willen horen en zien bent u van harte welkom bij een van onze optredens of natuurlijk, als u interesse heeft, om bij Cantabile aan te sluiten als zanger of zangeres.

 

Groetjes,

Adriaan de Leeuw.

© 2023 by Revolver. Proudly created with Wix.com

bottom of page